Cabinet Individual de Psihologie - Constantinescu Georgeta

Cabinet de psihologie RUP 10B5266

Voluntari, Str. Emil Racovita, nr. 70 Voluntari Repere: vila 1C Cartier: Pipera-Voluntari Zona Geografica: Nord
Luni - Vineri 10:00 - 20:00 Pret per sedinta in lei: 0

Psiholog Georgeta Constantinescu RUP 08308
0744552440
gileana013@gmail.com

Vizualizari: 1025 incepand cu 1 August 2018

Prezentare

∗∗∗PSIHOTERAPIE ONLINE PRIN INTERMEDIUL SKYPE SI WHATSAPP, CU PROGRAMARE ONLINE!∗∗∗
 
♦ Cine sunt eu, psihologul si medicul Georgeta Constantinescu?

Sunt un om care dintotdeauna mi-am dorit sa ajut alti oameni si sa le alin suferinta, motiv pentru care am ales de la inceput profesia de medic. Am lucrat multi ani si inca mai lucrez ca medic infectionist intr-un renumit spital bucurestean. Acest lucru mi-a adus multe satisfactii, deoarece am putut ajuta oamenii sa-si recapete sanatatea.
Pe parcursul desfasurarii activitatii mele, mi-am dat seama ca numeroase boli au de fapt la baza o serie de suferinte psihice care distorsioneaza viziunea asupra unei vieti echilibrate.
Am observat ca o serie de evenimente oarecum firesti ale vietii precum un esec profesional, iesirea dintr-o relatie, pierderea unei persoane dragi ne pot face incapabili de a ne mai continua viata in mod normal si firesc.
Atunci am ales sa patrund mai mult si sa cunosc componenta psihica si emotionala a diferitelor tulburari, a diferitelor boli.
Am inteles ca rolul medicului este sa vindece trupul si tulburarile fizice, iar rolul psihologului este sa vindece sufletul cu tot ce tine de trairi, emotii, frustrari, dezamagiri.
Dupa ce am terminat Facultatea de Psihologie si Masterul in Psihoterapii Cognitiv Comportamentale, incepand sa practic psihoterapia, am avut revelatia intelegerii ca restabilirea stimei de sine, a valorii personale si a schimbarii perspectivei de viata poate atrage dupa sine echilibrul si insanatosirea si pe plan fizic.
In activitatea mea medicala lucrez mult cu copii si astfel am constatat ca acestia sunt cei mai expusi si afectati de comportamentul adultilor, de stresul zilnic la care acestia sunt expusi.
Am observat ca evolutia bolilor la acesti copii este mult mai grava in prezenta unor parinti stresati si cu multe probleme de viata si indiferent de tratamentul medical aplicat, componenta lor psihica isi spune cuvantul. Doar o rezolvare a problemelor psihice va duce la o evolutie favorabila a bolii.
De cele mai multe ori este necesar ca in astfel de cazuri sa lucram in paralel si cu ceilalti membrii ai familiei pentru crearea unui spatiu psihologic armonios.
Oricare ar fi problemele cu care va confruntati, important este sa stiti ca intotdeauna puteti cere ajutor si pentru asta ma aflu eu aici. Sunt convinsa ca impreuna  putem gasi raspunsuri si solutii la multe din problemele care va framanta.
Fericirea este o stare de spirit pe care o dorim cu totii. Eu am ales sa va sustin pentru a va recapata increderea ca meritati si ca puteti ajunge sa o traiti din plin.

"Ajutorul nu se da decat cerut"
"Cel mai important in viata este cum te vezi tu! Nu cum te vad ceilalti"
"Personalitatea incepe in momentul in care incetezi sa te compari."

                                            (Karl Lagerfeld)

- Psihoterapie individuala - diagnostic si interventie terapeutica (anxietate, fobii, atacuri de panica, dificultati de comunicare, depresie, divort, pierderea unei persoane dragi.)

- Psihoterapie de cuplu - (orice problema aparuta in relatia de cuplu)

- Psihoterapie pentru copii si adolescenti (anxietate, fobii, izolare, timiditate excesiva, comunicare si relationare dificila, dificultati de adaptare)

- Psihoterapie sistemica - Cuplu, familie, copil (cand sunt implicati in egala masura cei doi parinti, copilul si alti uneori si alti membrii ai familiei)

- Consiliere psihologica

Psihoterapia individuala are ca scop imbunatatirea functionarii individului in diferite situatii. Va astept atunci cand:
- sunteti tristi, nelinistiti, plangeti usor, nu va mai puteti concentra, nu va mai bucurati de nimic, nu mai sperati la ceva bun in viitor;
- aveti palpitatii, senzatie de sufocare, tremuraturi, ameteala, senzatie de lesin, teama ca o sa muriti, pentru care nu s-a gasit o cauza organica;
- nu puteti dormi;
- va e teama sa iesiti singuri pe strada, in aglomeratie, sa mergeti cu metroul, de teama ca s-ar putea sa lesinati si sa muriti;
- ati pierdut pe cineva drag (divort, despartire, deces);
- ti-e teama sa vorbesti in public, ti-e teama sa iei masa in oras sau sa mergi la petreceri;
- nu ai incredere in tine si stima de sine e scazuta;
- nu poti spune "Nu" la diverse solicitari;
- ori de cate ori nu poti face fata singur problemelor de viata.

Psihoterapia de cuplu - este utila atunci cand in cuplu apar dificultati de relationare, asteptari nerealiste, lipsa respectului reciproc. Intervin in cuplu 2 persoane cu perceptii diferite despre sine si despre celalalt, despre viata, iar cei 2 parteneri se comporta ca 2 straini.

Psihoterapia pentru copii si adolescenti are ca scop intelegerea si rezolvarea problemelor emotionale si de comportament a acestora
Apar tulburari legate de perceptia pe care o au copiii fata de parinti, de conflictele din familie, uneori divort, apar problemele de la scoala cu conflicte, abuzuri.
La copii pot aparea tulburari cum ar fi enurezisul nocturn, roaderea unghiilor, izolarea, rezultate slabe la scoala, timiditate excesiva sau agresivitate.
Astfel, puteti apela la mine cand observati ca:
- copilul dumneavoastra este abatut, trist, nu comunica, nu va mai asculta, nu se poate concentra, iar rezultatele scolare sunt slabe;
- copilul tau care este adolescent lipseste de la scoala, te minte deseori, consuma droguri, este deprimat, uneori agresiv.

Psihoterapia sistemica Cuplu, familie, copil - poate sa va ajute cand apar tulburari in care sunt implicati atat copiii cat si parintii, uneori si alti membrii ai familiei, astfel ca intraga familie este afectata. Terapia trebuie sa ghideze la intelegerea nevoilor copilului, a comportamentului copilului si la modul in care intreaga familie va trebui sa schimbe ceva pentru a gasi solutii de a rezolva problemele si situatiile conflictuale aparute in familie.
Vreau sa va spun ca nimeni nu trbuie sa se resemneze, exista intotdeauna o solutie si de aceea va astept si va multumesc.

Nu uitati!
"Cand o usa se inchide, alta se deschide. Dar adesea ne uitam cu atata jind la cea inchisa incat nu o vedem pe cea care tocmai s-a deschis." (Graham Bell)

CV

Psiholog Georgeta Ileana Constantinescu apare in Registrul Unic al Psihologilor, partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 08308, cu drept de libera practica in:
- Psihoterapie cognitiv cognitiv-comportamentala,
atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihologie clinica,
atestat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie

Cabinet Individual de Psihologie Constantinescu Georgeta este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si apare in Registrul Unic al Psihologilor partea a II-a cu numarul de inregistrare 10B5266.
 
Georgeta Ileana Constantinescu
» Medic primar specialitatea Boli Infectioase
» Licentiata in Psihologie
» Master in Terapii Cognitiv- Comportamentale
» Formare in Terapie Sistemica Cuplu, Copil,Familie
» Atestat de libera practica in Psihoterapie Cognitiv- Comportamentala
» Atestat de libera practica in Psihologie Clinica
» Membru in Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 08308
» Cursuri de Formare Profesionala:
     "Disfunctionalitatea maritala si familiala"
     "Actualitati terapeutice in tratamentul depresiei"

Poze

Acest cabinet nu are nicio poza adaugata.

Harta

Specialitati psihologice atestate

 • Psihoterapie cognitiv-comportamentala

Servicii psihologice oferite

 • Consiliere psihologica
 • Interventie psihoterapeutica in probleme de cuplu
 • Interventie psihoterapeutica in teama de spatii publice, atac de panica,
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in anxietate
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in anxietatea de separare
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in fobii (frica de animale, spatii inchise-deschise, inaltime etc.)
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in hipocondrie
 • Psihoterapie - Interventie psihoterapeutica in tulburarile de anxietate
 • Psihoterapie/ consiliere online (via skype)
 • Terapii de scurta durata

Limba in care sunt oferite serviciile

 • Romana

Public tinta

 • Adolescenti
 • Adulti

Tip terapie

 • Cuplu
 • Familie
 • Individual
Feedback